Tanatori Ciutat de Gandia Tanatori Bellreguard

Telèfons d’assistència 24h 96 287 74 56 - 96 281 56 80

image

Raquel Moreno Pellicer, Psicòloga General Sanitària

Em diuen Raquel, sóc psicòloga general sanitària, amb un Màster Oficial en Avanços en Investigació i Tractament en Psicopatologia i Salut de la Universitat de València i un Postgrau en Psicooncologia expedit per l'Institut Superior d'Estudis Psicològics. A més he realitzat dos cursos de la Càtedra Ateneu: "Ajuda a afrontar el càncer" i "Relació d'ajuda en la malaltia terminal i el dol".

image

Coneixent la dificultat que suposa fer front a una situació de dol per la mort d'un ser volgut, la meua intenció és oferir ajuda per allò que necessiten, ja que, de vegades, ens sentim desbordats pels fets i el punt objectiu d'un professional pot ajudar-nos a no agreujar la nostra situació.

Tendim a pensar que acudir en cerca d'ajuda psicològica és un símptoma de debilitat o malaltia mental, però, de vegades, que ens recorden els passos que hem de seguir per a no eixir del camí i seguir endavant no és una debilitat, sinó una fortalesa. Demanar ajuda abans de caure resulta més útil i menys costós que demanar-la després d'haver-ho fet. I fins i tot en eixe moment, com més prompte ens n'adonem que necessitem ajuda per a posar-nos drets de nou i estar el menys temps possible caiguts, més ràpid ens posarem de nou a caminar i les conseqüències seran menys greus.

És per tot açò que Pompes Fúnebres Guixa ha decidit oferir-los els meus servicis. Em tenen a la seua completa disposició en el cas que ho necessiten.