• Guixa, amb tu en els moments difícils

Ajuda en el dol, Suport psicològic


Iris Malonda Pardo, Psicòloga General Sanitària (CV 14592)

Iris Malonda Pardo, psicologa en Gandia
La necessitat d’atendre i valorar les individualitats humanes, allò que cadascú de nosaltres vivim, experimentem i sentim com a éssers únics i irrepetibles, impulsa diàriament la vocació que sent pel meu treball.

L’acceptació incondicional cap als meus pacients, amb les seues experiències, sensacions i problemàtiques personals, m’han conduït a comprendre i atendre les afeccions individuals com el que són: una forma única de sentir i viure, entenent el dol com “una de les formes més humanes de sofriment”.

A pesar que durant el procés de dol podem experimentar reaccions de dolor i tristor enteses com habituals, no es poden menysprear estes circumstàncies, ja que són moments difícils i vitals en els quals la intervenció d’un professional de la salut mental pot resultar-nos de gran ajuda.

Encara que la decisió de sol·licitar ajuda professional davant d’un procés de dol residix en la llibertat de decisió de cadascú, el meu propòsit no és altre que prestar-los l’atenció psicològica necessària amb la finalitat de poder realitzar una evolució del dol adequada, capaç de conduir-los cap a l’acceptació de la pèrdua, la reconstrucció adequada dels afectes i el desenvolupament d’una vida plena.

Per això, Pompes Fúnebres Guixa posa a la seua disposició els meus servicis d’atenció i intervenció en el dol a través de sessions terapèutiques individuals.

Si no està a les teves mans canviar una situació que et produeix dolor, sempre podràs escollir l'actitud amb què afrontes aquest patiment.
Viktor E. Frankl (2015) L'home a la recerca de sentit. Herder
Per a saber més…

Tanatori Ciutat de Gandia

Carrer dels Carrossers, 17
46702 Gandia, València

(+34) 96 287 74 56

Tanatori Bellreguard

Av. d'Alacant, 28
46713 Bellreguard, València

(+34) 659 764 059

Crematori Guixa

Carrer dels Carrossers, 17
46702 Gandia, València

(+34) 96 287 74 56