Tanatori Ciutat de Gandia Tanatori Bellreguard

Telèfons d’assistència 24h 96 287 74 56 - 96 281 56 80

image

Gran participació en el I Homenatge a Juan Ramos "Guixa"

El passat 17 de juliol es va celebrar el I Homenatge a Juan Ramos "Guixa" en el recinte firal de Gandia amb un gran èxit d’assistència.
L’homenatge, que tenia un caràcter benèfic, va comptar amb una matinal motera i de cotxes clàssics en què van participar diversos clubs de la Comunitat Valenciana. A més, es va sortejar una moto Vespa PK75 restaurada pel mateix Juan Ramos.
Els 4.455€ recaptats, es van repartir en tres xecs de 1.485€ entre las associacions Cáritas Gandia, Fundació Espurna i Bunyoleres sense Fronteres.
Volem agrair la participació a tots els amics que es van donar cita en este Volem agrair la participació a tots els amics que es van donar cita en este I Homenatge a Juan Ramos "Guixa". Esperem l’any pròxim repetir l’esdeveniment i tornar a ajuntar-nos una vegada més per a recordar al nostre gran amic i poder ajudar, com sempre ho feia ell, els més desfavorits. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.. Esperem l’any pròxim repetir l’esdeveniment i tornar a ajuntar-nos una vegada més per a recordar al nostre gran amic i poder ajudar, com sempre ho feia ell, els més desfavorits.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració.